Fierbe Universitatea Petroşani, care are onoarea de a găzdui cea de-a II-a ediţie a Campionatului Universitar de Fotbal – UNSR.
Astfel, începând de astăzi şi până duminică, pe terenul sintetic al Universităţii din Petroşani va fi forfotă mare şi fotbal de cea mai bună calitate, cel puţin aşa promit campionii de anul trecut, nimeni alţii decât studenţii petroşeneni.
La competiţie participă echipe din majoritatea centrelor universitare din ţară: Bucureşti, Timişoara, Galaţi, Bacău, Craiova, Târgu Mureş, Petroşani, Târgu Jiu, Iaşi, Târgovişte.În total, 11 echipe vor lua parte la eveniment.
Campionatul se va desfăşura pe două grupe, iar tragerea la sorţi va avea loc, astăzi, de la ora 9:00, odată cu deschiderea oficială care va avea loc la sala de conferinţe a Universităţii din Petroşani.Evenimentul este organizat de către Liga Studenţilor Universităţii din Petroşani, în parteneriat cu UNSR-ul,  Ministerul Tineretului şi Sportului, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Hunedoara şi Universitatea din Petroşani.
„Suntem onoraţi că am reuşit să organizăm evenimentul la Petroşani. Ne bucurăm că reuşim să avem alături de noi colegi din restul centrelor universitare din ţară, deoarece printr-un astfel de eveniment reuşim să întărim relaţiile de parteneriat între centrele universitare din ţară. Ca fost campion la UNSR şi vicepreşedinte pe secţiunea sport a UNSR-ului, le doresc tuturor participanţilor baftă şi fie ca cea mai bună echipă să câştige. Eu sper ca noi să fim aceia”, a declarat Alin Vladu, preşedintele Ligii Studenţilor a Universităţii Petroşani.
Asistenţa medicală va fi asigurată de Crucea Roşie Vulcan, iar arbitrii au fost cooptaţi de la şcoala lui Ionel Cârstea.

Sursa: http://www.zvj.ro/

1610795_789348017753995_1063519552888931315_n