Uniunea Națională a Studenților din România  vă invită să participați la evenimentul fotbalistic studențesc major al anului! Prima ediție a Campionatului Național de Fotbal UNSR întrunește voluntarii organizațiilor membre din 14 centre universitare într-o competiție ce dorește promovarea și conștientizarea în rândul tinerilor a necesitatății unui stil de viață echilibrat și sănătos.

Pentru a marca începutul competiției, vom susține un meci demonstrativ între personalități din domeniul educațional și politic și reprezentanții studenților. Echipa de Onoare va include în componența sa următorii:  Remus Pricopie, Ministrul Educaţiei Naţionale, Mihnea Costoiu, Ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Cercetare Ştiințifică și Dezvoltare Tehnologică, Gigel Paraschiv, Secretarul de Stat al Învățământului Superior, Alin PetrachePreședintele Federației Române de Rugby, Rareș Mănescu, Primarul Sectorului 6  , Gabriel Petrea, Viceprimarul Sectorului 6 , Ștefan Alexandru Mocioacă, Directorul General al Casei de Cultură a Studenților din București  .

Vă așteptăm vineri, 13 septembrie 2013, ora 18:00, în incinta Sălii de sport a Universitații Politehnica București să asistați la un meci ce cu siguranță va rezona în conștiința tinerilor, inducând, prin prezența modelelor personale,  sportul ca stil de viață.

            Meciul demonstrativ marchează startul Campionatului de fotbal UNSR, acesta urmând să întrunească în perioada 13-15 septembrie 2013, în incinta Sălii de sport a Universității Politehnica București aproximativ 200 din reprezentanții studenților din București, Craiova, Iași, Constanța, Timișoara, Petroșani, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Bacău, Reșița, Brașov, Pitești, Ploiești și Galați în 32 de meciuri în bătălia pentru trofeul UNSR.

            Proiectul are parteneri: Ministerul Educației Naționale, Primăria Sectorului 6, Universitatea Politehnica București, Casa de Cultură a Studenților din București, Clubul Sportiv Universitar Știința București, Centrul Cultural European Sector 6, Power Solution, Restaurant La Maria și Ion.

Pentru mai multe detalii privind strategia și componența echipelor, accesați site-ul fotbal.unsr.ro. Vă așteptăm să urmăriți ascensiunea voluntarilor Uniunii Naționale a Studenților din România și a organizațiilor membre în traseul către victoria Cupei UNSR!